Raha Puhuu: Philadelphia pari Tekeminen 90 000 $ Vuodessa

mikä on Se on Niin pian kuin Sinun Tyttöystävä Auttaa Tekemään kolme kertaa The Tuotto? palaa kotiin vuonna 2007. Ja me ei ole eronnut siitä lähtien. Olemme olleet liitossa kahdeksan monia vuosia.

Haluatko pidätkö rahoitus yksilö tai jaettu?

Dave: pidimme heitä erotimme jopa 30 päivää menneisyydessä. Siitä lähtien, kun olemme olleet naimisissa, kaikki yksilökohtainen kuukausittain tulo oli sama, joten me emme tunne mitään tarpeesta sekoittaa tilit. Nyt meillä epätasapaino, olemme nyt yhdistynyt meidän varamme yhdeksi tiliksi. Se on parantunut taloudellinen viestintä ja meolemme hieman enemmän miten siitä, miten tarkalleen me sijoitamme, koska kaikki sijoitamme on oikein todellakin siellä jollekin joistakin muista havainnoitava.

Mitä tarkalleen ovat useita suosikkisi lähestymistapoja sijoittaa varat kun tarvitset viettää ylellisesti?

Lindsay: olemme nyt ei koskaan todella tunnistanut mitä se haluaa ruiskuttaa. Suuret liput tavarat on säilytetään syntymäpäiviä ja lomamatkoja ja sitten me emme ole kysyväksi maksamaan paljon lomat koska laskut, jotka pidätti pääsy miten. koska olen hyvän korvauksen työssäni , meillä on rakastaneet käyttää rahaa kohtaamisia. Me äskettäin rakasimme pidennetyn viikonloppu poissa ja parannettu toiseen asuntoon me tulossa kanssa.

Onko koskaan ennen eroottinen komponentti money?

Lindsay: ehkä ei eroottinen, mutta paljon enemmän rauhoittava tuntemus. Tämän työskentelyn saamisen jälkeen olen vihdoin tuntenut oloni taloudellisesti turvalliseksi ja se on ihana. Olen lähdön opintolainasta velasta ja lääketieteen laskuista edellinen leikkaukset ja päivystys käynnit. Tunnen erittäin etuoikeutettu, mutta se on todella ainutlaatuinen voi maksaa rahaa terveydenhuollon tarjoajan lähtöselvitykset ja syntymäpäiväjuhla lahjaideoita ilman luottamatta luottokortista.

Lindsay, olet pääasiallinen elättäjä. Mitä keskustelut aiheuttaa tämän? On kuka tahansa todella toiminut järkyttynyt tai hämmästynyt oppiaksesi, että ansaitset rahamäärän?< /strong>

Lindsay: tehtävä mahdollisuus oli yllätys minulle. Yritys teki sopimuksen sosiaalisen median toiminto markkinoinnin ja mainonnan kanssa. yritys Olin ja että minä oli heidän tili supervisor. Se oli ehdottomasti ylivoimaisesti paras profiili ja nyt me teimme ihmeellisesti yhdessä organisaatio omistajat myönsi itselleni kokopäiväisen työn Philadelphiassa. Näytti olevan lukemattomia keskustelu minun ja mieheni välillä. |me|puolisoni ja minä} ennen oikeaa esillä oli toimitettu minun keino. Me molemmat päätimme se oli sopimus en todellakaan voinut ohita. Suurin valtioiden välinen askel oli pelottava, kuitenkin yritys oli nousu nopeassa hinta, he olivat toimittivat minulleni erinomainen käsite ja 32-vuotiaana vihdoin tuntuin joku todellakin katsoin henkilökohtainen ammattilainen arvo ja oli onnelliseksi meikkaa itsenäni sitä.

{Minulla on|Olen|Meillä on|Et ole tapannut ketään yksityishenkilöä vielä kuka on yllättynyt meidän taloudellinen dynaaminen. Mieheni ja minä olemme itse asiassa molemmat jo olleet vaikeita työntekijät kautta kaikemme ammattimme, joten ihmiset, jotka ymmärtävät yhdysvallat hyvin voisi nähdä yhdysvallat flip-floppailevan suhteessa talous tuki.

todellakin siitä oli kohotettu tapa, jolla käytät rahaa?

Lindsay: Ehdottomasti. Saan henkilökohtainen halpa osan isältäni. Olen aina annoin isäni korvapalan ostettavaksi “huono 2 dollarin muroja” kun minä olin pieni lapsi. koska olen aikuinen, me vuodostamme henkilökohtainen aivot aina ruokakauppa yrittää tarjoa minua $5 Quaker Oats Squares. Juuri miten he uskaltavat?

Kuinka kuten syntymäpäivät ja vuosipäivät?

Lindsay: Voi, minä syntymäpäiviä. Nautin juhlimista omani ja antaminen syntymäpäiväjuhla lahjaehdotuksia muille ihmisille. Meillä menojen rajoitus, ja meolemme yleensä hyvästi pysymme tuon rajoituksen sisällä. Hän on aina ollut hyvä lahjan antaja ja heittää useimmat ajatus täsmälleen mitä kaverista saa minustani.

Dave: Vuosipäivät yleensä hillittyjä meille. Pidämme omistaa miellyttävä ateria ja älä saa myös hullu lahjaideoita.

Ehkä olet maininnut lasten, ja tehdä rahoitus osallistuisivat keskusteluun?

Dave: Meillä ei ole lapsia. me todellakin iloamme meidän vapaa-ajasta ja myös olemme molemmat kovia työntekijät ja saa eri aikataulut, siksi me haluamme edusta vähän aikaa meidän täytyy viettää toistemme kanssa.

Mikä tarkalleen on yksi asia hauskaa yksi ostettu toinen äskettäin lahjaksi?

Lindsay: Dave pyysi minua David Bowien items kanssa henkilökohtaiseen syntymäpäivääni ja vei minä havainnoida Blondie suunnistellemme vuosipäivä. Kaveri tietää täsmälleen mitä tuo itselleni ilo.

Dave: Lindsay tajusi löysin itseni, jolla on useimmat takaisin ongelmia odotuksesta pitkän aikaa työssä ja joukkovelvollinen muuttaa innovatiiviseen uuteen asuntoon, joten hän saanut minä henkilökohtaisesti hierontaterapia pois Grouponista. Se oli ollut miellyttävä yllätys havainnoida ponnahdus aikanani sähköposti.

Voitko jakaa {oma|omaista|kuluistasi/miten jaat the annotated following:

nainen etsii naista

Copyright © 2023 2023. All rights reserved.
Proudly powered by 2023. Theme 2023 made by FitWP.
Demos

Get an awesome start!

With easy ONE CLICK INSTALL and fully customizable options, our demos the best start you'll ever get!!!